HSAccess 3.5

 
L' estructura del nou HSAccess 3.5 farà la seva gestió diària més efectiva
  • Compatible amb tots els dispositius Stand-alone, Sèrie InBio i Sèrie C3
  • Suporta fins a 3.000 usuaris
  • Pot controlar més de 400 portes
  • SDK disponible per als integradors i OEMs per integrar el controlador, amb les seves pròpies aplicacions de seguretat o administració de personal
 

HSAccess és un software de control d'accés que ofereix completa flexibilitat en la programació, per aconseguir qualsevol funció en el control d'accés que la seva solució pugui requerir.

Està dissenyat per administrar tots els panells de control d'accés i terminals de control d'accés standalone de HST.

El software d'escriptori pot gestionar simultàniament el control d'accés. El nou disseny de la interfície i l'estructura del nou HSAccess 3.5 farà que la seva gestió diària sigui més efectiva.

HSAccess va un pas més enllà, combinant identificació RFID amb biometria (empremta dactilar).

La gestió de la seguretat ha augmentat en les empreses. Aquest sistema de gestió ajuda als clients a implementar operacions i procediments de seguretat en una plataforma, creant una administració de control d'accés fàcil i practica assegurant una perfecta eficiència.

 
 

Potser estaves buscant:

Empresa instal·ladora de control d'accessos, dispositius de control d'accessos a Lleida, software de registre de jornada laboral Lleida, màquina de control d'accesos a Lleida, proveïdor de software i màquines de control d'accesos a Lleida, control laboral