Suport tècnic

El nostre suport tècnic està ubicat a les oficines de Lleida, en tot moment disposarà d’un interlocutor local per atendre les seves incidències sobre el software de control de fitxatge i control d’horari dels treballadors. 

Garantitzem la resolució d’incidències amb la major rapidesa i eficàcia. Oferim als nostres clients un servei de manteniment que mantindrà els nostres productes en òptim funcionament al llarg de la seva vida. Volem que els nostres clients es sentin segurs i confiïn en què han pres la millor decisió a l' hora d' escollir-nos.

 

Potser estaves buscant:

Empresa instal·ladora de software i màquines de control d'horari a Lleida, control d'horari laboral, control d'accesos Lleida, registre de la jornada laboral, control horari treballadors Lleida, suport tècnic software control de presència

 

Per a més informació...


    Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho sol·liciti i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a LLEIDA PRO estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

    Declaro que he llegit i accepto la política de privacitat.