Implantació i posta en marxa

A Lleida Control integrem tot el sistema de control de presència i accessos (instal·lem el software de control d’horari al terminal o dispositiu que més s'adequa a les necessitats de cada client), fem la implantació a casa del client i ho deixem tot a punt per al seu funcionament. Formem a la persona responsable de recursos humans i donem suport tècnic de la solució. Tot de manera ràpida i senzilla.

Ens encarreguem de tot:

Assessorament individualitzat
Subministrament de dispositius i software
Implantació del sistema de control in situ
Formació i suport al personal encarregat

Comptem amb tècnics instal·ladors amb un gran coneixement del producte, ja que en molts casos col·laboren activament en el seu disseny aportant la seva experiència en instal·lació.

Som persones properes i molt professionals que treballen en constant comunicació amb el personal tècnic de les empreses per trobar la solució més adequada en cada instal·lació.

També comptem amb consultors tècnics experts en configurar i ajustar el programari a la gestió horària i d'accessos de les empreses.

La posada en marxa de les instal·lacions, tant en maquinari com en programari, la realitzem juntament amb els clients assegurant-nos de transmetre tota la informació necessària perquè siguin autònoms en poc temps.

 

Potser estaves buscant:

Empresa instal·ladora de software i màquines de control d'horari a Lleida, control d'horari laboral, control d'accesos Lleida, registre de la jornada laboral, control horari treballadors Lleida.

 

Per a més informació...


    Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho sol·liciti i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a LLEIDA PRO estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

    Declaro que he llegit i accepto la política de privacitat.