Qui som?


Lleida Control


La solució en control de presència, accés i videovigilància

Lleida Control compta amb més de 17 anys d'experiència en el sector de la informàtica, les noves tecnologies i el control de presència a Lleida. Format per un equip de professionals amb alta qualificació tècnica i resolutiva, treballa contínuament per oferir una resposta immediata, fiable i eficient.

Oferim un servei global TIC a pimes de qualsevol sector, és per això que el nostre ventall de serveis cobreix tot el que una empresa pot necessitar en el món digital, seguretat informàtica, control de presència i control d’accesos. 

Els nostres experts en sistemes de fitxatge i control d’horari de treballadors, l’assessoraran per oferir-li les solucions més indicades per la seva empresa i cumplir així amb l’obligació legal de registrar la jornada laborals dels seus treballadors.

Com ho fem?

Proporcionem la solució més indicada en el seu cas

Inclou el terminal i el software de gestió de fitxatge

Instal·lació del terminal

Configurem i instal·lem el terminal de fitxatge a la seva empresa

Instal·lació de software

Instal·lem el software de gestió

Formació

Proveïm un servei de formació a la persona o persones de Recursos Humans de la seva organització

Suport tècnic

Tindrà disponible tots els nostres serveis de suport tècnic

Per a més informació...


    Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no ho sol·liciti i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagi de fer per una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a LLEIDA PRO estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

    Declaro que he llegit i accepto la política de privacitat.


     

    Potser estaves buscant:

    Empresa instal·ladora de software i màquines de control d'horari a Lleida, control d'horari laboral, control d'accesos Lleida, registre de la jornada laboral, control horari treballadors Lleida.